Politika

Milatović: Uvešću državu u EU, a sjever Crne Gore preporoditi! 

Ova godina je presudna za našu zemlju. Nakon prve demokratske smjene vlasti, nakon napornog, ali uspješnog rada na ključnim reformama u oblasti ekonomije i finansija, koje su svim građanima povećale životni standard, došao je trenutak da zajednički nastavimo borbu, poručio je kandidat za predsjednika Jakov Milatović na tribini koja je održana danas na Žabljaku.

Foto: Borba

Milatović je kazao da je ovo borba za ljudsko dostojanstvo, pomirenje, vladavinu prava i snažnu, bogatu i ujedinjenu zemlju svih nas, i preporod našeg sjevera, i dodao

“Nažalost, zbog nedostatka političke volje neophodne reforme se nijesu sprovodile adekvatno, pa je Crna Gora država s najdužim pregovaračkim stažom. Zato je vrijeme da pređemo sa riječi na djela i zajednički radimo na punopravnom članstvu zemlje u EU. Zato ću ja biti taj koji će uvesti zemlju u EU” , kazao je Milatović.

On je poručio da će biti predsjednik svih građana i čuvar javnog interesa.

„Dosta nam je podjela, nacionalnog prebrojavanja, politikantskog nadgornjavanja i ekonomskog propadanja. Moramo da postignemo dugoročan i spasonosan cilj, a to je promjena sistema vrijednosti, tako da narodni predstavnici budu zaista to za šta su birani – da rade za dobrobit ove zemlje i svih njenih građana.Moj plan je ambiciozan, ali ću ga ispuniti! Već sam pokazao i dokazao da ne odustajem. Neka ova godina bude upamćena po velikoj promjeni, po tome da je Crna Gora izabrala stabilnost i prosperitet, a da je konačno rekla zbogom potrošenim politikama. “ istakao je Milatović i poručio:

“Put na koji ove godine krećemo je put većih šansi, složnijeg društva i ubrzanog ekonomskog razvoja. Dragi Žabljačani, Siguran sam da ćemo tim putem koračati zajedno. Uspjećemo!”, poručio je Milatović.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad