Politika

Milatović: Đukanović je organizovao fizički atak na mene

Predsjednički kandidat Pokreta Evropa sad (PES) Jakov Milatović izjavio je da je lider Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović organizovao fizički atak na njega.

Foto: Borba

„Sad je pred nama zajednička borba, prvo 2. aprila, a onda idu vandredni parlamentarni izbori. Suština je, poslije svega, da nakon pobjede nad Đukanovićem 2. aprila dobijemo politički stabilnu vladu, koja će nastaviti reforme koje smo započeli i uvesti zemlju u Evropsku uniju“, izjavio je Milatović za TV Vijesti.

Komentarišući izjavu Đukanovića da će ostvariti pobjedu u drugom krugu, kao i da računa na određene rezervoare glasova koji nisu aktivirani u prvom krugu, Milatović je kazao da „kako je lagao narod 30 godina, tako sinoć, vjerovatno, malo laže i sebe“.

„Đukanovićev maksimum je postignut sinoć. Ubijeđen sam da ću u drugom krugu odnijeti veliku zajedničku pobjedu nad jednim čovjekom prošlosti, podjela i siromaštva, i da ćemo ga u potpunosti poslati u političku prošlost“, rekao je Milatović.

Poručio je da će nastaviti da šaljem pozitivne poruke, da stavlja akcenat na stvari koje nas ujedinjuju…

„Šta će Đukanović da radi, to je Đukanovićev problem. Znate i sami da je taj čovjek u nedostatku argumenata organizovao fizički atak na mene. Ja se nadam da će u narednih 15 dana policija i naše službe bezbjednosti uspjeti negdje da održe situaciju apsolutno pod kontrolom“, zaključio je Milatović.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad