Društvo

Milatović: Čestitke Njemačkoj na zlatnoj medalji, čestitke i Srbiji na srebru i velikom uspjehu

Foto: predsjednik.me

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović čestitao je finalistima Svjetskog prvenstva u košarci osvajanje medalju – Njemačkoj zlata, Srbiji srebra.

„Čestitke Njemačkoj na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u košarci. Čestitke i Srbiji na srebru. Veliki uspjeh“, napisao je Milatović na Tviteru.

Da voli košarku i prati Mundobasket, Milatović je pokazao javnosti prethodnih dana, kada je pozvao pratioce da navijaju za sprskog reperezentativca Bogdana Bogdanovića, koji je rodom iz Plužina.

– Prije mjesec dana sam se u Plužinama sastao sa roditeljima Bogdana Bogdanovića i sa njima razgovarao o njihovom planu obnove hotela Piva čiji su vlasnici postali prije par godina. U nedjelju navijamo za našeg Bogdana! A navijamo i da pivski kraj dobije nove hotelske kapacitete – napisao je Milatović.

Takođe je poželio i sreću Srbiji, podsjetivši na uspjeh Jugoslavije na Svjetskom prvenstvu 2002. godine u Indijanapolisu.

„20 godina je prošlo kao tren. Sjećam se kao da je bilo juče kad je Jugoslavija osvojila zlato u Indijanapolisu 2002. godine. Sada, istorijski uspjeh Crne Gore i osvojeno 11. mjesto, a navijamo da Srbija osvoji svoje istorijsko zlato“, napisao je Milatović.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad