Portal ODBRANA

Politika

Milačić uvjeren: DPS će na izborima u Podgorici doživjeti debakl

Dobro vidite da su neki iz naše koalicije pošli sa onim ljudima koji su nas gazili 30 godina i pričaju nam kako to nije izdaja, a svako može na svakom koraku da vidi ko se vraća na funkcije, kazao je on

Izvjesno je i nema dileme da će DPS doživjeti debakl na predstojećim izborima, poručio je predsjednik Prave Crne Gore i poslanik u Skupštini Marko Milačić.

Milačioć je juče posjetio je razgovarao sa mještanima o aktuelnoj političkoj situaciji i predstojećim izborima u Podgorici. 

– Dobro vidite da su neki iz naše koalicije pošli sa onim ljudima koji su nas gazili 30 godina i pričaju nam kako to nije izdaja, a svako može na svakom koraku da vidi ko se vraća na funkcije. To građani vide. Ova Vlada je pokazala, kad kažem Vlada mislim na parlamentarnu većinu, da im je cilj da dodatno unize i Crnu Goru i našu ekonomiju i naše institucije, pa sve zajedno i naše Kuče. Zbog toga moramo da budemo jedinstveni. Prava Crna Gora radi intenzivno u čitavoj Podgorici, i znamo koliko su Kuči važni za Podgoricu. Dakle, DPS je prošlost i biće prošlost u političkom smislu od 23. oktobra i mi Kuči ćemo tome dati veliki doprinos u svakom smislu, a onda možemo da se posvetimo Kučima i svim problemima koje muče ovdašnje stanovništvo, od puteva, vode, do svih ostalih stvari- dodao je on. 

Dotakao se i teme oko Kučkih granica, navodeći da je ta tema prisutno odavno.

– Znamo dobro koje političke snage to ne bi po cijenu života dozvolile i ja sam ponosan što je jedna od njih Prava Crna Gora. Ti  njihovi tajni dogovori i pregovori, makar što se nas Kuča tiče su neprihvatljivi, isto koliko danas za stanovnike Zete, matrica otimanja je ista. Da bismo spriječili ovakve anti-kučke naume potrebno je da svi zajedno prije svega uđemo u vlast, pa da onda na jedan demokratski, zreo i pametan način to riješimo- zaključio je Milačić. 

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad