Politika

Medojević prihvatio poziv na duel sa ministrom Spajićem na Adria televiziji

Predsjednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević prihvatio je poziv na duel sa ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem.

Foto: Vijesti

“Vjerujemo da će i Singapurčanin prihvatiti poziv, jer nema od čega da se plaši Lider PZP-a i jedan od lidera DF-a Nebojša Medojević prihvatio je poziv glavne i odgovorne urednice TV Adria i autorke emisije ,,Pres Plus” Rajke Raičević da ukrsti argumente sa aktuelnim Ministrom finansija i socijalnog staranja Milojkom Spajićem na temu tzv. Maršalovog plana i programa ,,Evropa sad”. navodi se u saopštenju PZP-a.

Kako navode iz ove partije, prvi čovjek PZP-a se raduje emisiji i nada se da će i aktuelni ministar takođe prihvatiti poziv da u, uživo prenošenoj, tv debati izađe na crtu gospodinu Medojeviću, a sve u cilju transparentnosti kako bi javnost mogla da izvuče tačne i precizne podatke koje, za sada, gospodin Spajić krije „kao zmija noge”.

“Lider PZP-a smatra da nema bolje prilike od TV debate da ministar Spajić predstavi Maršalov plan a da zauzvrat čuje kontrastav jednog od lidera DF-a pa da nakon emisije građani izvuku pouke i ocijene nastup i stavove učesnika gore pomenute emisije.” zaključeno je u saopštenju

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad