Politika

Medojević: Poštujemo naše vladike i našu Srpsku pravoslavnu crkvu!

“Nije nikakva tajna da su bivši vlasnici Vijesti, a sada zaposleni u kompaniji čije je vlasnik bivši direktor CIA Petreus, svoje duše prodali đavolu i prešli na onu drugu stranu u vječnoj borbi dobra protiv zla. Sluge svakog gospodara koji je imao interes da svoje interese promoviše i štiti u Crnoj Gori. Za njih je Crna Gora samo biznis i ništa više.” kazao je predsjednik Pokreta za promjene, Nebojša Medojević.

Foto: Kurir

“Članstvo u mučeničkim brigadama globalne duboke države, podrazumjevalo je odricanje od tradicionalnih vrijednosti i od našeg načina života. Sorošoidi su brzo shvatili surova pravila, da su tu da bespogovorno slušaju i prate instrukcije iz Centralnog Komiteta zla. Nova Kominterna želi da preko mehanizma tzv. “političke korektnosti” nametne čitavom svijetu jednoumlje i novi totalitarizam. Svi ćemo morati da mislimo isto i slijepo slušamo naređenja koja će stizati iz CK.”

DF je, kako Medojević navodi, najveći neprijatelj globalne duboke države i njihovih vojnika u CG. DF predstavlja poslednje (doduše, veoma jake) snage suverenosti kojima je stalo do časti i dostojanstva Crne Gore i koji vjeruju da su naše gazde samo građani Crne Gore kojima smo odgovorni. DF je kontinuitet postojanja Crne Gore na temeljima vrijednosti koje se u kulturološkom smislu migu nazvati pravoslavno-hrišćanske. Vjerujemo u slobodu, pravo naroda da bira svoju vlast, lični i nacionalni i vjerski identitet, porodicu, pravdu. Vjerujemo da sila zakona mora biti jača od zakona sile.

Poštujemo našu prošlost, naše vladike, vladare, Lovćen, našu Srpsku Pravoslavnu Crkvu, naglasio je Medojević.

“Poslije godinu dana cijenim da bi naši crkveni velikodostojnici morali da nama vjernicima koji smo Crkva, objasne zašto su ušli u koaliciju sa satanistima i sljedbenicima Kabale sekte i radnicima kompanije čiji je vlasnik direktor CIA Petreus. Vrlo je važno da se velikodostojnici naše Crkve odrede prema Vladi čiju politiku definišu najveći neprijatelji pravoslavlja i hrišćanstva – sljedbenici vladara mraka.”

“Ćutanje velikodostojnika Crkve na djelovanje satanističkih sekti u Crnoj Gori ima velike nesagledive posledice po duhovno zdravlje naših vjernika i naše Crkve. Vječna borba dobra i zla se ne može voditi, ako ćutimo na djelovanje i politički uticaj satanista u Crnoj Gori.” kazao je Medojević.

“DF stoji uz svoj narod, nudimo pošteni dogovor sa manjinama po principu sva prava svima, ali stojimo iza naše prošlosti, tradicije, istorije i naše jedine kanonske pravoslavne Crkve – SPC.”

“I vjerujemo u Hrista, dobro i ljubav. Jer Hrist je ljubav. Nijesmo prodali dušu Đavolu. Ostajte u mraku i smradu. Mi volimo svjetlo, slobodu, pravdu i borimo se na strani dobra. Za slobodu, čast i dostojanstvo Crne Gore! Samo jako.” zaključio je Medojević.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad