Vijesti

Medojević: Demokrate će imati bolji odnos prema najmlađim Mojkovčanima!

Nedostatak brige dosadašnje lokalne vlasti za građane Mojkovca rezultirao je i nepostojanjem parkinga za potrebe vrtića „Jevrosima Jevra Rabrenović“ i njeni članovi, kako stariji tako i oni najmlađi nisu zaslužili da budu zapostavljeni, saopštila je kandidatkinja za odbornicu u SO Mojkovac Sava Medojević.

Foto: Vijesti.me

Ona je poručila da Demokrate po preuzimanju vlasti u Mojkovac neće imati takav odnos ni prema jednom građaninu, a naročito ne prema najmlađima.

-Uslovi u kojima rastu, a posebno njihova bezbjednost, jesu ključni faktor kojem će se posvetiti nova lokalna uprava. Stoga, Demokrate će po preuzimanju vlasti izgraditi parking za potrebe vrtića sa svim potrebnim mobilijarom i osvjetljenjem, kako bi se svim korisnicima vrtića pružio bezbjedan i ugodan boravak u blizini ove veoma važne ustanove.  Samim tim biće obezbijeđen i parking za potrebe osnovne škole „Aleksa Đilas Bećo“ (zgrada B i C), koju pohađaju njeni najmlađi članovi.

Osim navedenog, adekvatno ćemo riješiti i problem sa stepeništem u blizini ove dvije ustanove, koje djeca koriste svakodnevno. Obezbijedićemo sigurniji prilaz školi i vrtiću, a isto tako olakšati nesmetano odvijanje saobraćaja. Brinemo za sve, čuvamo najmlađe- navela je Medojević.

(Borba)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad