Portal ODBRANA

Politika

Mandić: Tehnička vlada najbolje rješenje, održati izbore u jednom danu

– Praviti od 19. avgusta ‘Dan-D‘, poslije svega onoga što smo vidjeli na Vladi, ne djeluje ni malo pametno, ocijenio je Mandić, dodajući da oni što su izabrali Vladu joj više ne daju podršku

Foto: Dan

Demokratski front, zagovara tehničku vladu, to je najbolje rješenje, ocijenio je jedan od lidera ovog političkog saveza Andrija Mandić, gostujući na RTCG.

-Tehničku vladu da čine subjekti koji su pobijedili na izborima 30. avgusta. Ta vlada treba da pripremi izbore koji bi se održali u jednom danu – lokalni, parlamentari i predsjednički, da bi mogli u međuvremenu da uradimo nekolike važne stvari kao što su borba protiv organizovanog kriminala i korupcije, dodao je Mandić.

On smatra da je aktuelna Vlada, kako kaže, pala sama od sebe.

 – Praviti od 19. avgusta ‘Dan-D’, poslije svega onoga što smo vidjeli na Vladi, ne djeluje ni malo pametno, ocijenio je Mandić, dodajući da oni što su izabrali Vladu joj više ne daju podršku.

Najpoštenije je, kako navodi Mandić, da se napravi dogovor u okviru parlamentarne većine kojoj je narod dao podršku 30. avgusta.

“Dogovori mogu biti različiti. Ali, svakako treba da se okupi ta parlamentarna većina”, istakao je Mandić.

Mandić ističe da odluke vezane za Crnu Goru treba da se donose u Crnoj Gori.

“Neko je nakon 30. avgusta narodnu volju predao nekin činovnicima u ambasadama. Pa su oni arbitrirali, a onda je među ljudima, koji su dobili glasove građana bilo važnije šta će da kaže neki činovnik iz neke ambasade nego što su mu rekli oni koji su glasali za njega”, kazao je Mandić, dodajući da to stanje mora da se promijeni. 

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad