Vijesti

Mandić: DPS ubjedljivo gubi u Mojkovcu!

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je, u emisiji „Patriotske igre“ na Adria Televiziji, da će Demokratska partija socijalista biti poražena na izborima u Mojkovcu, te da će novi predsjednik opštine biti kandidat Demokratskog fronta.

Foto: Kurir

„Moja procjena je da će DPS ubjedljivo da izgubi u Mojkovcu, da će koalicija „Za budućnost Mojkovca“, koja je pod rednim brojem 6, da osvoji najveći broj mandata među onima koji će da formiraju vlast u Mojkovcu i da će naš kandidat dobiti priliku da pokaže sve ono što očekujemo od njega sa pozicija prvog čovjeka Mojkovca“, rekao je Mandić.
On je naveo da je simptomatično neučestvovanje Duška Markovića u izbornoj kampanji DPS-a u Mojkovcu.
„Nepojavljivanje Markovića i to ponašanje DPS-a govori da će oni ubjedljivo da izgube Mojkovac“, kazao je Mandić.

Upitan da li će izborna lista bliska premijeru Zdravku Krivokapiću preći cenzus, Mandić je odgovorio odrično.
„Sumnjam da će da pređu cenzus. Ne vidim razloga zašto bi se Mojkovčani opredijelili za tu opciju kad na drugoj strani imaju veoma konkretne i ljude i ideje, koji su sve ove godine bili sa njima i koji ih nikada nisu iznevjerili. Krivokapić ništa od onoga što je govorio kada je bila izborna kampanja za parlamentarne izbore nije ispunio“, istakao je Mandić.

On je naveo da se Krivokapić u toj kampanji ponašao kao jedan od tipičnih članova Demokratskog fronta u izbornoj kampanji, ali je posle iznevjerio.
„Kada su se završili izbori i kada se formirala Vlada, nije ga zanimao mnogo ni Mojkovac, ni Berane, ni… Najvažnija mu je bila neka ambasada, ona na Marezi ili u Podgorici“, kazao je Mandić.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad