Vijesti

Lider opozicije uveseljava javnost: Gubitnik od 30. avgusta želi povratak na vlast bez izbora!

Lider opozicije Milo Đukanović je sa Balkanskog integracionog foruma “Proširenje EU na Zapadni Balkan – kako pronaći put iz zastoja”, poručio da bi se nastavio EU proces Crnoj Gori treba Vlada, jer je sad nemamo.

Foto: Kurir

”Crnoj Gori treba Vlada jer je sad nemamo. Ta Vlada treba da se organizuje oko pregovaračkog procesa, da odblokira proces, da dovedemo tako EU pred svršen čin. Nakon dobijanja Vlade, nastavićemo evropski put i vjerujem da ćemo biti prva naredna članica EU”, zaključio je veseli Đukanović.

U društvu ratnih veterana iz Bosne i Hercegovine, gospode Džaferovića i Komšića, njihov nekadašnji ratni neprijatelj Đukanović je opet evocirao uspomene na SRJ koju je razbijao, na 1999. godinu, na ”maligni uticaj” Rusije, osvrnuo se ratni profiter Đukanović na sve osim na svoje trastove posijane po poreskim rajevima širom svijeta, pokušavajući bespomoćno, po ko zna koji put, da izmešetari slobodu za sebe i da sačuva opljačkano od države i građana, makar i po cijenu izazivanja sukoba i haosa.

Posmatrajući Đukanovića i njegove somnabulne analize o povratku na vlast bez izbora, političkom korupcijom i kriminalom koji je decenijama praktikovao, zabrinuta demokratska javnost ima razloga za oprez.

Samo godinu dana od nastanka tzv. ekspertske vlade sada je svima više nego jasno dokle nas je doveo takav eksperiment, pa je konsolidacija demokratskih snaga i reorganizacija Vlade imperativ.

Danima se dobronamjerni građani, željni konačne demontaže pljačkaškog, kriminalnog DPS sistema, zasipaju preko provladinih i opozicionih medija najavama o nekakvoj manjinskoj vladi koju bi podržali DPS kleptomani u parlamentu.

Prvo nas je tzv. ekspertska vlada godinu dana mrcvarila, dijelila i varala, da bi nam sada tzv. manjinska DPS vlada konačno otela veličanstvenu pobjedu od 30. avgusta prošle godine i izvela najveću prevaru i izdaju u istoriji ovih prostora.

Ono što je sigurno jeste da građani taj horor neće dozvoliti, te da će oni koji pokušaju da sprovedu taj politički kriminal biti najžešće sankcionisani.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad