Vijesti

LEPE VESTI ZA SRPSKI GLUMAČKI PAR

Andrija Milošević nedavno je potvrdio da će se on i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić Đeđa uskoro postati roditelji, a sada je još jednom svoju radost podelio sa medijima.

Foto: Instagram screenshot

Andrija Milošević nedavno je potvrdio da će se on i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić Đeđa uskoro postati roditelji, a sada je još jednom svoju radost podelio sa medijima.

“Dobro ste čuli i to je tačno. Sreću ne krijem. Doći će vreme kada ćemo pričati o tome. Mi ništa ne krijemo ali mora da prođe ovaj prvi momenat, pa ćemo onda više pričati. I hvala svima koji su čestitali. Konačno jedna lepa vest u moru svega lošeg što se dešava”, rekao je sa osmehom na licu.

Budući da će nova i najlepša uloga u potpunosti promeniti njegov život, Andrija je komentarisao i svoju karijeru, te otkrio da li mu smeta što je najčešće angažovan u komedijama.

“Ja to tako želim i pogodilo se. Ne možemo svi da igramo sve. Ne možemo svi da igramo kriminalce i namrgođene tipove. Mora da postoji neko ko će da održava taj duh. Ono što je najvažnije kod komedije je da privlači decu, jer oni rastu i postaju publika i konzument sve te umetnosti koju mi stvaramo. Sve to ima neku sponu i u nekom narednom periodu mogu da vam kažem da ću u jednoj veliko seriji imati neko sasvim drugo izdanje, ali to je zato što sam ja izuzetno pametan”, objasnio je.

Budući da su se brojne njegove kolege oprobale i u inistranstvu, Andrija je iskreno odgovorio da li je i on razmišljao o takvom koraku:

“Nisam razmišljao. Ja imam veliko tržište ovde i mnogo publike. Ceo region je moja publika. Ako se otvori nešto, u redu, ali ja sam mišljenja da odem i da se predstavim svetu s nekim filmom. Radiću uskoro jedan film po istinitom događaju… E, to je nešto kako ću se svetu predstaviti. Ali, meni je ovo sada sasvim dovoljno”, istakao je.

(BLIC)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad