Vijesti

LEPE VESTI ZA SRPSKI GLUMAČKI PAR

Andrija Milošević nedavno je potvrdio da će se on i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić Đeđa uskoro postati roditelji, a sada je još jednom svoju radost podelio sa medijima.

Foto: Instagram screenshot

Andrija Milošević nedavno je potvrdio da će se on i njegova dugogodišnja partnerka Aleksandra Tomić Đeđa uskoro postati roditelji, a sada je još jednom svoju radost podelio sa medijima.

“Dobro ste čuli i to je tačno. Sreću ne krijem. Doći će vreme kada ćemo pričati o tome. Mi ništa ne krijemo ali mora da prođe ovaj prvi momenat, pa ćemo onda više pričati. I hvala svima koji su čestitali. Konačno jedna lepa vest u moru svega lošeg što se dešava”, rekao je sa osmehom na licu.

Budući da će nova i najlepša uloga u potpunosti promeniti njegov život, Andrija je komentarisao i svoju karijeru, te otkrio da li mu smeta što je najčešće angažovan u komedijama.

“Ja to tako želim i pogodilo se. Ne možemo svi da igramo sve. Ne možemo svi da igramo kriminalce i namrgođene tipove. Mora da postoji neko ko će da održava taj duh. Ono što je najvažnije kod komedije je da privlači decu, jer oni rastu i postaju publika i konzument sve te umetnosti koju mi stvaramo. Sve to ima neku sponu i u nekom narednom periodu mogu da vam kažem da ću u jednoj veliko seriji imati neko sasvim drugo izdanje, ali to je zato što sam ja izuzetno pametan”, objasnio je.

Budući da su se brojne njegove kolege oprobale i u inistranstvu, Andrija je iskreno odgovorio da li je i on razmišljao o takvom koraku:

“Nisam razmišljao. Ja imam veliko tržište ovde i mnogo publike. Ceo region je moja publika. Ako se otvori nešto, u redu, ali ja sam mišljenja da odem i da se predstavim svetu s nekim filmom. Radiću uskoro jedan film po istinitom događaju… E, to je nešto kako ću se svetu predstaviti. Ali, meni je ovo sada sasvim dovoljno”, istakao je.

(BLIC)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad