Politika

Krivokapić optužio DPS za političku korupciju: Pričao o 20 miliona, ali je izbjegao da saopšti imena i kome su pare date!

Premijer Vlade Zdravko Krivokapić optužio je DPS za političku korupciju i da je sa 20 milione lobirao kod međunarodne zajednice da se obori aktuelna Vlada, saopštio je premijer Zdravko Krivokapić.

Foto: Vijesti

On je poručio da je povlačenje inicijative za nepovjerenje Vladi, još jedna pobjeda građana Crne Gore.

–  Ovo je pobjeda građana koji žele drugačiju i zdravu Crnu Goru. Ako pogledamo današnji dan vidimo još jednu neozbiljnost koja se 30 godina osjeća kroz svaki gest onih koji su ponijeli ovu inicijativu. Ako želite da budete uspješni realizujte obraćanje. To je igra ovih koji su pokušali političkom korupcijom dobiju zlatni glas. Ovog puta ovo je prava demorkatija, u kojoj narod ne dozvoljava pa ni poslanicima da pomisle da treba slobodnu volju sa izbora promijeniti. Sve tri koalicije su imale zadatak da smijene režim i smjena se desila – poručio je Krivokapić

Krivokapić je kazao da je “zakonitost” da oni koji uđu u dil sa DPS-om više ne postoje.

– Veliki koriste male. Oni koji su u SDP-u 2015. godine javno u parlamentu prozivali njihove kolege koji pripadaju drugoj opciji da vrše korupciju, sad sami žele politički korupciju – rekao je premijer.

On je istakao da će ova Vlada podnijeti ostavku ako ne ostvare budžet naredne godine.

-Vlada može samo podnijeti ostavku ako ne realizuje budžet do juna 2021.- kazao je Krivokapić.

Zašto niko od novinara ne pita sa kim je DPS pregovarao o manjinskoj Vladi. Lobirali su, pokušali da zbune međunarodnu zajednicu, ali nisu uspjeli.

– Zato očekujem da će Skupština odgovorno izglasati budzet. Očekujem i da će Skupština sve ono što nam prebacuje, da izglasaju zakone. Spuški bi zatvor bio duplo puniji da su izglasali zakone – kazao je Krivokapić.

On je istakao da ako u junu ne bude ispunjen budzet, da će se Vlada povući.

Krivokapić je istakao da ima informacije kome su nuđene pare, ali da je prava adresa DPS da kažu kome je ponuđen novac, te da to kao i uvijek rade tajno.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad