Vijesti

Krivokapić opet računa na glasove DPS-a

Premijer Zdravko Krivokapić kazao je da ne može da razumije da neko ko se bavi politikom “ne bi prihvatio stav da njegovom građaninu, biraču bude bolje”.

Foto: Vijesti

On je u intervjuu RTV Nikšić podsjetio da programom “Evropa sad” predviđa da najniža cijena rada bude 450 eura.

“To je 200 eura više u odnosu na sadašnje stanje. Prosječna 700 eura, prosječno povečanje plate svima biće oko 17 odsto. Zdravstvenim radnicima još više. Ne mogu da razumijen zašto neko ko se bavi politikom ne bi prihvatio ovaj stav da njegovom građaninu, biraču bude bolje. Očekujem da se za ovaj projekat, zaboravimo politikanstvo, ovo nije priča politička, ovo je priča boljeg života svakog građanina i mislim da bi svaka partija trebala da to prepozna. Očekujem da budžet bude usvojen sa 81 glasom. Ne mogu da razumijem zašto jedan poslanik ne bi glasao za nešto što je dobro za njegovog birača”, rekao je Krivokapić.

Poručio je da se ova Vlada “ne bori za birače, već da svaki građanin osjeti boljitak”.

“I on će biti već od februara, pod pretpostavkom da budžet bude usvojen. Imaće prilike da se to vidi u svojoj potrošačkoj korpi. Takođe taj zamah koji se odvija kroz Crna Gora odmah to je jedno naše povezivanje kapitalnih investicija u svim oblastima, a pogotovo u infrastrukturi kako bi ono što slijedi iz Investicionog fonda za Zapadni Balkan imalo potpunu priolagodljivost i time obezbijedili da ljudi ne odlaze, a da oni koji su otišli požele vrate se na ove prostore”.

Krivokapić je rekao da ne može da razumijem “da bi neko pravio budžet da ošteti ideju”.

“Ova ideja je napravljena i skockana do kraja sa onim karakteristikama i pratećom zakonskom regulativom. Možda samo jedno neusvajanja jednog zakona može da izazove poremećaj te dobro osmišljene ideje i projekta koji je testiran i dobio podršku svih relevantnih institucija”, kazao je Krivokapić.

(Vijesti)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad