Crna Gora

Krivokapić nije bio gadljiv na podršku DPS-a za smjenu Leposavića: Ako se i usvoji u Skupštini, neće potpisati interpelaciju ministara!

Aktuelni premijer Krivokapić je danas opet prevazišao i svoje vrlo niske kriterijume. Nekonzistentnost u stavovima su prisutni gotovo svakodnevno, posebno od kada se odvojio od svoje matične koalicije ”Za budućnost Crne Gore”, koja ga je i kandidovala za najvišu funkciju.

Foto: Vijesti

Danas je kazao je da, ako se u Skupštini usvoji interpelacija ministara Đorđa Radulovića, Aleksandra Stijovića i Vesne Bratić, tu odluku neće potpisati, jer mu “nije obaveza da podrži predlog nekoga ko je radio protiv Crne Gore”, o ma kom ministru se radilo.

Podsjećamo, u junu je skupština Crne Gore izglasala nepovjerenje ministru pravde Vladimiru Leposaviću, a na predlog premijera Zdravka Krivokapića, koji je razrješenje ministra tražio nakon što je ministar rekao da je ”spreman da prizna da se u Srebrenici desio genocid, kada se to nedvosmisleno utvrdi”.

Za nepovjerenje su glasali poslanici DPS-a i satelitskih stranaka, pa se postavlja opravdano pitanje kako mu tada nisu smetali glasovi poslanika onih ”koji su radili protiv Crne Gore”, kako to danas tvrdi.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad