Politika

Krivokapić bez ijednog ministra u Beogradu

Premijer Zdravko Krivokapić u službenu posjetu Beogradu koja ima za cilj da se između dvije zemlje unaprijedi saradnja u brojnim oblastima, boravi bez ijednog ministra iz Vlade, što je atipično kada su službene posjete ovakvog tipa u pitanju.

Zdravko Krivokapic
Foto: N1

Prije samo pola godine Krivokapić je u društvu ministara Milojka Spajića i Jakova Milatovića bio u Beogradu kada je trebalo da potpiše Temeljni ugovor, iako ova dvojica nisu eksperti iz te oblasti.

Iako je posjeta na najvišem nivou, društvo premijeru praviće isključivo njegovi savjetnici, od kojih su pojedini bili kadrovi bivše vlasti.

Ivana Malović, šefica kabineta Zdravka Krivokapića je supruga Dražena Malovića jednog od DPS kadrova koji dugi niz godina pokriva odgovornu funkciju u Skupštini Crne Gore.

Ona je je dio Krivokapićeve delegacije u Beogradu, a u delegaciji nema ministra. Čudno, zar ne?

Dražen Malović je, što se vidi i iz dokumenta koji objavljujemo, bio član Etičkog kodeksa državnih službenika, kao čovjek od povjerenja DPS-a, na predlog Mila Đukanovića!

Rukovodilac Službe za ljudske resurse i opšte poslove Dražen Malović dobio je nedavno od Skupštine osam hiljada evra kredita, iako se u njegovom imovinskom kartonu navodi da on i supruga Ivana posjeduju tri stana.

Na Linkedin profilu Ivane Malović se navodi da je radila i u kompanijama “Pivara Trebjesa AD” i “Crnogorski Telekom”.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad