Politika

Krapović se nije sastao sa hrvatskim ministrom: „Komšiji“ zasmetala izjava o Morinju i brodu Jadran?

Foto: Gov.me

Ministar odbrane Dragan Krapović nije se danas sastao sa hrvatskim kolegom Ivanom Anušićem u Tivtu, kako je bilo planirano. To je Vijestima potvrdio Krapović.

„Informisan sam ranije još da će biti samo nekoliko sati večeras u Crnoj Gori, u formatu izaslanika premijera Andreja Plenkovića, i da se potpredsjednik Vlade Hrvatske i ministar odbrane Anušić raduje susretu drugom prilikom“, rekao je Krapović.

Na pitanje da li je tačno da je sastanak otkazan zbog njegovih izjava o ploči u Morinju, brodu Jadran, Prevlaci, kako su objavili neki mediji u Crnoj Gori, Krapović je odgovorio da nije ulazio u to da li ima nešto iza toga.

„Ne ulazeći u razlog, istakao sam spremnost i zadovoljstvo za skorijim susretom. Iskoristio sam priliku da još jednom, u ime Ministarstva odbrane i svoje lično, uputim čestitke povodom Dana Hrvata u Crnoj Gori“, rekao je Krapović.

Na sajtu hrvatskog Ministarstva odbrane piše da je sastanak Krapovića i Anušića bio zakazan za danas u Tivtu, u hotelu Regent Porto Montenegro, u 11 sati.

(Vijesti)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad