Vijesti

Krali srpsku decu iz porodilišta!

Najveći zločin Titove Jugoslavije nije ”Goli Otok” ili bilo šta slično. Najveći zločin Titoizma su ukradene srpske bebe!

Foto: Kurir

U maniru ustaške NDH, koja je imala logore za ubijanje srpske dece, i Titova država je na organizovan način, počev od 50-ih godina, otimala i krala novorođenu srpsku decu iz porodilišta od svojih majki i očeva, proglašavala ih mrtvima (nikad ne izdavši ni jedan dokument o tome i ne sahranivši ih) i prodavala ih na zapadu za velike pare. To traje sve do kraja 90-ih, pa možda i danas jer se Titov udbaški sistem u ovoj zemlji nikada nije promenio.

Mislite da je takva jedna složena operacija u koje su uključeni doktori, medicinske sestre, porodilišta, policija, UDB-a mogla da se odvija decenijama bez miga najvećeg sina naših naroda i narodnosti Tita?

Ima li većeg zločina Titoizma i komunizma od tog? Ubijali su najbolje srpske domaćine, pobili profesore, sveštenike, industrijalce i najumnije ljude, poslali srpsku decu da izginu na Sremskom frontu, čak su slali i svoje istomišljenike na Goli Otok, ali, otimati decu živim srpskim majkama, očevima, sestrama, braći itd. je najveći zločin Titoizma, koji je u rangu (ako ne i gori) i od turskog “Danka u krvi” ili ustaških logora za srpsku decu!

Kako možemo da pričamo lepo o tom Titovom sistemu i da ga još uvek podupiremo u ovakvoj avnojevskoj Republici Srbiji, koja je naslednik Titove države?

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad