Politika

Kovačević: Srbija i Vučić će podržati naše projekte u Nikšiću da otvorimo nova radna mjesta!

Srbija i njen predsjednik Aleksandar Vučić podržaće projekte naše projekte kojima ćemo u narednom periodu otvoriti nova radna mjesta, izjavio predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević u emisiji “Patriotske igre” na TV Adria sa Vladimirom Pavićevićem.

Foto: Vijesti

On je naglasio da je pomoć obećana i da je Srbija Nikšiću veliki prijatelj.

– Nikšiću jeste potrebna pomoć, ali to ne ide tako da smatramo da je Srbija Deda Mraz i da će nam donijeti džak para. Mi smo pripremili određene projekte, a Srbija će pomoći iste- zaključio je Kovačević.

Prvi čovjek Nikšića rekao je da je premijer Zdravko Krivokapić promijenio političku priču dan nakon pobjede na parlamentarnim izborima 30. avgusta.

– Vrlo brzo se odvojio od naše liste sa kojom je osvojio pobjedu. Praktično sjutradan. Mi smo bili zajedno u kampanji i na listi i u smislu prijateljskom on je i dalje onaj isti čovjek i isto se ponaša.  Ali u političkom nije. Razlike postoje. Nije mi potrebno da budem dio medijskog tima pa da vidim da su razlike evidentne. – dodao je Kovačević.

Prema njegovom mišljenju, premijer Krivokapić je podgledao pritisku koji je u proteklo vrijeme bio konstantan, ali smatra da još nije sve izgubljeno i da se stanje može popraviti.

– Nas uvijek predstavljaju kao neka strašila sa kojima se ne može sarađivati. Ja Krivokapića razumijem donekle, jer on nije došao u politiku iz fotelje, tako da se nije lako snaći- kazao je Kovačević.

On je zaključio da bi Vlada bi imala veću snagu da je nakon 30. avgusta ispoštovana narodna volja.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad