Vijesti

Kovačević sa saradnicima posjetio OŠ “Braća Bulajić” i “Pavle Kovačević

Predsjednik Opštine Marko Kovačević, potpredsjednik Zoran Tomić i šef kabineta Marko Perućica uručili su lap top djeci porodice Senić, koji su đaci OŠ „Braća Bulajić“ u Vilusima koji nijesu bili u mogućnosti da prate nastavu od kuće. Takođe predstavnici lokalne uprave su poklonili televizor OŠ „Pavle Kovačević“ u Grahovu, gdje će đaci od danas imati mogućnost da prezentuju svoje projekte.

Foto: IN4S

Predsjednik Kovačević je istakao da mu je zadovoljstvo što je posjetio škole na seoskom području i što je imao priliku da učenicima i direktorima škola uruči sredstva za rad u nastavi, kao i da se upozna sa svim problemima sa kojima se oni suočavaju. Opština Nikšić će, u skladu sa svojim mogućnostima i u saradnji sa nadležnim Ministarstvom, u narednom periodu stvoriti sve neophodne uslove za rad tih ali i drugih obrazovnih ustanova na seoskom području. Ulaganjem u znanje naše djece ulažemo u našu zajdničku budućnost, zaključio je predjsednik.

Predstavnici škola i učenici zahvalili su se rukovodstvu Opštine Nikšić na donaciji, ali i na otvorenom i pristupačnom odnosu koji lokalna uprava ima s njima.

(Borba)

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad