Politika

Komite najavile protest zbog izbora Andrije Mandića za predsjednika skupštine

Foto: Borba

Uprava policije Crne Gore saopštila je da će shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima sjutra snimati javno okupljanje u pokretu u organizaciji „Foruma slobodnih građana Luča“, koji protestuju zbog izbora lidera NSD-a Andrije Mandića za šefa parlamenta.

„Okupljanje će se održati u ponedjeljak 30. oktobra 2023. godine sa početkom u 17.00 časova u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog kod spomenika Kralja Nikole, odnosno ispred štićenog objekta Skupštine Crne Gore u Podgorici“, navodi se u saopštenju.

„Snimanje će se vršiti navedenog datuma od 16.00 časova do 23.00 časa, a po potrebi snimanje može biti i produženo. Na osnovu prethodnog navedenog obavještavamo javnost da će zbog najavljenog javnog okupljanja, a shodno procjeni rukovodioca obezbeđenja, u vremenu od 17.00 do 22.00 časova, biti zatvorene ulice od Starog grafičkog do Stare zgrade Vlade, od hotela Nikić do ulice Slobode, od ulice Karađorđeve do ulice Slobode, Bulevar Stanka Dragojevića do Bulevara Ivana Crnojevića“, kazali su iz Uprave policije.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad