Politika

Kojičić: Bićemo najveća PODRŠKA vlastima u Zeti, ali i opozicija ako zatreba

Nakon perioda odsustva zbog rada i usavršavanja u inostranstvu, sve svoje snage i napor usmjeriću u revitalizaciju zetskog odbora Slobodne Crne Gore. Ono što me posebno raduje, kao Zećanina, ali i kao donedavnog opozicionara koji je trpio razne posledice u toku trajanja borbe za slobodu, jeste pobjeda opozicije u Zeti.

Foto: Slobodna Crna Gora

Moj prijatelj Mihailo Asanović – zajedno sa drugim kolegama – dao je nemjerljiv doprinos istorijskoj pobjedi u najmlađoj crnogorskoj opštini. S tim u vezi, kao kordinator Slobodne Crne Gore u Zeti, dajem riječ da ćemo biti najveća podrška aktuelnim vlastima na čelu sa gospodinom Asanovićem, ali i principijelna opozicija ukoliko zatreba.

Međutim, pred Zetom su teške i izazovne četiri godine, imajući u vidu tradicionalni maćehinski odnos koji su demonstrirale bivše podgoričke vlasti. O samom načinu dobijanja statusa nezavisne opštine, bolje da i ne govorimo, jer je odveć sve jasno. Samim tim, naš odbor stavljamo na raspolaganje svim građanima Zete, uz obećanje da ćemo u sledećem izbornom ciklusu biti braniči zetske slobode.

Najzad, u narednom periodu ćemo imati vidljive i značajne aktivnosti, pa pozivam svoje prijatelje, ali i sugrađane da se pridruže našem timu – timu Slobodnih ljudi.

Kristijan Kojičić

Kordinator Slobodne Crne Gore za Zetu

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad