Politika

Knežević: Zabavljaju me pokušaji udbaškog spinovanja antisrpskih medija

Foto: Borba

Saopštenje Milana Kneževića, predsjednika Demokratske narodne partije i poslanika u Skupštini Crne Gore,  povodom pisanja nekih medija i pominjanja njegovog imena u kontekstu SKAJ aplikacija prenosimo integralno:

– Povodom teksta koji se danas pojavio na određenim portalima, a odnosi se na SKAJ prepisku u kojoj navodno korisnici iste pominju moje ime u kontekstu koji uopšte nema kriminalni kontekst, što nije prvi, a sigurno ni posljednji put, ponavljam još jednom, u potpunosti stojim na raspolaganje tužilaštvu i svim nadležnim institucijama.

Ni ja, niti bilo koji član moje porodice, nikad nismo koristili SKAJ aplikaciju, niti bilo koji drugi vid kriptovane komunikacije. Takođe, ni ja, niti bilo koji član moje porodice, nikad nije učestvovao ni u kakvim kriminalnim aktivnostima, zbog čega i nemamo nikakav problem da javno reagujemo kad se pojave ovakvi ili slični tekstovi. Ali i da pozovemo tužilaštvo da reaguje u skladu sa zakonom ako postoji i zrno sumnje u odnosu na mene i članove moje porodice.

Pokušaji udbaškog spinovanja antisrpskih medija koje nažalost još uvijek sponzoriše M:tel, ne da me ne tangiraju, već me zabavljaju, jer Milanu Kneževiću, niti bilo kom članu njegove porodice, ne mogu pronaći ni jedan kriminalni segment u dosadašnjem životu, a posebno ne povezanost sa kriminalnim klanovima.

Meni kriminalni klanovi nisu finansirali političke aktivnosti stranke, nisu mi skupljali niti kupovali glasove, nisu me častili ni stan, ni auto, niti će ikad biti u mogućnosti da to pokušaju uraditi.

Zato ohrabrujem M:telove medijske sponzoruše da nastave sa objavljivanjem svega što se tiče moje porodice i mene, jer da ne vrijedimo, ne bi se ovoliko ni bavili nama. Ili što bi rekao jedan stari Zećanin (a nije imao Skay): „Dome moj, prase se žiri do godinu dana, a neke ljude ne možeš užirit čitavi život. Svaki put prevrnu korito kad se naiju.“

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad