Politika

Knežević Huteru: Kakvo vam je stanje u stranci – postao bih predsjednik DPS-a, ali mi je žao Živkovića…

Foto: DNP

„Gospodine Huter, hvala Vam na ovom pozivu da se kandidujem na Kongres DPS-a, ali mi je žao Danijela Živkovića, jer kakvo vam je stanje u stranci pobjedio bih ubjedljivo i postao predsjednik DPS-a“, rekao je juče na sjednici parlamenta predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Milan Knežević.

Knežević je ovo odgovorio poslaniku DPS-a Oskaru Huteru,  nakon što mu je uputio poziv da se priključi Kongresu DPS-a, kako bi, kako navodi “bio bliže nama – promijenite i sačuvajte ono što je Vaših predaka i slobodno ste dobrodošli da zajedno s nama branite Crnu Goru i da ovamo bude i petokraka i trobojka sa petokrakom, ali da to zakonski utvrdimo“.

Knežević mu je odgovorio da bi onda bio u konfliktu interesa da upravljam i sa jednom i sa drugom strankom.

„Tako da ću Vas ostaviti da preko onoga lap-topa Miloša Nikolića izbrojite te lajkove i dislajkove, da izaberete te potpredsjednike i da završite političku karijeru kao politički subjekt. Možda nije još kasno da se Vi kandidujete, ako postoje neke proceduralne mogućnosti, jer vjerujte da bih učestvovao u Vašoj kampanji i dao puni doprinos da budete predsjednik DPS-a. Ako ste zainteresovani – nikad nije kasno!“, jasan je bio Knežević.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad