Politika

Knežević čestitao Milatoviću: Radujem se velikom danu za Crnu Goru, u kojoj je opet zasijala baklja slobode

Predsjednik Atlas grupe i Univerziteta Mediteran Duško Knežević čestitao je Jakovu Milatoviću stupanje na dužnost predsjednika Crne Gore.

Foto: Facebook/Duško Knežević

„Poštovani gospodine Milatoviću, sa zadovoljstvom Vam izražavam moje najsrdačnije čestitke za početak Vašeg mandata predsjednika Crne Gore. Iskreno se nadam da ćete, shodno Vašem širokom obrazovanju, ljudskim osobinama i porodičnom nasljeđu, biti dostojni istorijskog trenutka i da ćete ovu odgovornu dužnost obavljati na dobrobit Crne Gore“, napisao je Knežević na Instagramu.

Knežević je istakao da vjeruje da će Milatović ispuniti obećanje koje je dao.

„Kao što ste se obavezali da ćete biti istinski predsjednik svih građana, duboko vjerujem da ćete ispuniti obećanja izrečena u izvanrednoj besjedi, a to je Vaša spremnost da budete generator sveopšteg dijaloga potrebnog za postizanje konsenzusa za imenovanja u pravosuđu i ubrzanja evropskog puta, što podrazumijeva i još jaču borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala. Kao što ohrabruje Vaša posvećenost eliminisanju unutrašnjih podjela, za koje ste rekli da bivaju izazivane vještački, često s namjerom da se prikrije rastakanje opštih dobara i uvećanje ličnog bogatstva“, naveo je Knežević.

On je dodao da raduje što je u Crnoj Gori ponovo zasijala baklja slobode.

„Pred visokim gostima, specijalnim izaslanicima SAD i Velike Britanije, i predsjednicima država iz regiona, koji su svojim prisustvom uveličali uzvišenu svečanost Vaše inauguracije, jasno se istakli da je jedini put do uređene pravne države i evropskog standarda života u Crnoj Gori put evropskih integracija, i potvrdili spremnost za jačanje međusobne saradnje u regionu i volju za sve regionalne ekonomske inicijative koje mogu imati dodatnu vrijednost ukoliko su u funkciji članstva u EU kao krajnjeg cilja“, podsjetio je Knežević, pa nastavio:

„Radujući se velikom danu za Crnu Goru, u kojoj je opet zasijala baklja slobode, hoću da Vam poželim puno sreće i mudrosti na putu kojim ste krenuli i da u ovom mandatu postignete najveća djela, a to je demokratska, bogata i evropska Crna Gora. Jakove, živjela nam Crna Gora, s Vama na čelu!“, zaključio je Knežević.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad