Politika

Knežević: Abazović je odustao od političko-ekspretke vlade, želeći da bude premijer manjinske vlade!

Jedan od lidera DF-a Milan Knežević optužio je u Skupštini lidera GP URA Dritana Abazovića da je on odustao od političko-ekspretke vlade, želeći da bude premijer manjinske vlade.

Foto : Vijesti

-Nije istina da je DF odustao od političko-ekspertske vlade, Dritan Abazović je odbacio tu mogućnost, želeći da on bude premijer i da se razmatra model manjinske vlade- rekao je Knežević.

-Ako to uradite biće vam peti put da zajedno glasate suštinske zakone sa DPS-om i ispašće da ste više puta glasali sa DPS-om suštinske zakone, nego sa onima kojim tvorite većinu i koji su glasali da vaš lider bude potpredsjednik vlade i koordinator bezbjednosnih službi- kazao je Knežević.

Lider DNP-a je najavio da će DF u ponedjeljak predstaviti platformu za izlazak iz krize “i to će biti posljednja ponuda što se tiče DF-a”.

-Ne želim da je vjerujem da je u Dritana Abazovića ušao duh Darka Pajovića, ali ako jeste mi u DF-u smo eksperi za politički egzorcizam i istjeraćemo duh Darka Pajovića iz većine ili ćemo izaći iz većine pa je pravite sa DPS-om-poručio je Knežević.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad