Vijesti

Klub za društvene odnose oštro osudio pokušaj izbacivanja profesora Kovića sa Filozofskog fakulteta

Klub za društvene odnose Pravnog fakulteta u Beogradu oštro osudio pokušaj izbacivanja profesora Miloša Kovića sa Filozofskog fakulteta u Beogradu

Profesor Miloš Ković
Foto: Alo

U svom zvaničnom obaveštenju predstavnici Kluba za društvene odnose Pravnog fakulteta u Beogradu su napisali:

-Klub za društvene odnose oštro osuđuje novi pokušaj izbacivanja profesora Miloša Kovića sa Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Kao organizacija koja u najvećem broju okuplja studente Pravnog fakulteta UB, Klub za društvene odnose u obavezi je da upozori na flagrantno kršenje pravnih normi od strane interesne grupe koja za cilj ima sprovođenje svojevrsnog ostrakizma profesora Miloša Kovića, na šta su studenti Filozofskog fakulteta UB u više navrata upozorili.

Svesni da je višegodišnji progon uvaženog profesora i velikog prijatelja naše organizacije rezultat njegove nepokolebljive borbe za očuvanje vitalnih srpskih nacionalnih interesa i da je, kao takav, mnogima trn u oku, pozivamo sve građane da pruže podršku profesoru Koviću.

PONEDELjAK, 1. NOVEMBAR, 11.00 – FILOZOFSKI FAKULTET UNIVERZITETA U BEOGRADU

Profesor Miloš Ković je inače poznat po svojim patriotskim stavovima koji kao što smo upoznati u poslednje vreme nekome naročito smetaju kao i borac za opstanak Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

(Odbrana Info)

Profesor Miloš Ković sa počivšim Mitropolitom Amfilohijem i bivšim ministrom pravde Crne Gore Vladimirom Leposavićem

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad