Politika

Izlazak iz krize: DF kreće u razgovore sa kolegama, sastaće se sa predstavnicima manjina!

Lideri Demokratskog fronta zbog izlaska iz krize kreću naredne sedmice u razgovore sa kolegama iz parlamentarne većine, ali i sa predstavnicima manjina, saznaje “BORBA”.

Foto: Kurir

Naime, prema informacijama do kojih je došao naš portal, u toku sledeće sedmice bi lideri Demokratskog fronta trebalo da se sastanu sa svim predstavnicima parlamentarne većine ali i sa predstavnicima manjina kako bi se i sa njima došlo do idealnog rešenja kada je trenutna politička kriza u pitanju.

Podsjećanja radi, ovi sastanci su najavljeni nakon pozitivnih odgovora koje su dobili lideri DF-a od svojih kolega kada je dijalog u pitanju.

Takođe, treba istaći da je nedavno potpredsjednik Vlade Dritan Abazović u izjavi medijima kazao da se nada u pozitivan ishod razgovora sa DF-om i da je siguran da će se doći do najboljeg rešenja trenutne krize.

Stavove Demokratskog fronta su takođe podržali i lider SNP-a Vladimir Joković, Radničke partije Maksim Vučinić, DEMOSA Miodrag Lekić, Demokrate, ali i lider Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović.

Jedini ko koči dogovore i ko je protiv izbora nove Vlade je lider Prave Crne Gore Marko Milačić, koji smatra da je rad trenutne Vlade postigao odlične rezultate.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad