Crna Gora

Ivanović: SNP će podržati kontrolno saslušanje Đukanovića zbog „Avale“

Predsjednik poslaničkog kluba SNP-a Dragan Ivanović saopštio je Portalu RTCG da će na skupštinskom Odboru za antikorupciju podržati inicijativu za kontrolno saslušanje predsjednika države Mila Đukanovića zbog privatizacije hotela “Avala” u Budvi. Ivanović je kazao da treba detaljno ispitati sve slučajeve koji se u javnosti vezuju za moguće nezakonite poslove.

dragan-ivanovic

„Kamo sreće da se i ranije aktivno radilo na rasvjetljavanju svih slučajeva, bili bi zadovoljni građani a i mi u Skupštini Crne Gore. Prema tome, prihvatljiva inicijativa, i podržaću kao član odbora“, naveo je Ivanović.

Iz Kluba poslanika Demokratskog fronta ranije su kazali da će na prvoj narednoj sjednici skupštinskog Odbora za antikorupciju inicirati kontrolno saslušanje predsjednika države Mila Đukanovića zbog, kako su kazali, sumnjive privatizacije hotela “Avala” u Budvi.

Đukanović je, inače, u vrijeme privatizacije ovog budvanskog hotela, 2004.godine, bio predsjednik Savjeta za privatizaciju.

Obrazlažući takav zahtjev, iz DF-a su kazali da je to bio po državu štetan posao i da je u u svemu učestvovala i sestra aktuelnog šefa države, Ana Kolarević.

Izvor: IN4S.net

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad