Crna Gora

Ivanović i Perović u očaju: Žalili se američkoj ambasadorki na Aleksandra Vučića

Vlasnici koncerna Vijesti Željko Ivanović i Miodrag Perović išli su kod američke ambasadorke Džudi Rajzing Rajnke da se žale na predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, nezvanično saznaje BORBA iz svojih izvora.

Koncern Vijesti
Foto: Borba

Ivanović i Perović su na sastanku sa američkom ambasadorkom tvrdili da Aleksandar Vučić želi da uništi njihov koncern Vijesti.

U želji da zamaskiraju svoje propadanje zbog pada čitanosti i uticaja na društveno-političke procese u Crnoj Gori, ovaj dvojac je, u svom višedecenijski prepoznatljivom stilu, plasirao laži ambasadorki i okrivio Vučića za sunovrat svog medijskog čeda.

Takođe, Ivanović i Perović se suočavaju sa pobunom unutar “Vijesti”, jer se jedan dio akcionara pobunio zbog prodaje paketa akcija Draganu Đilasu i njegovom imenjaku Šolaku.

Sav taj galimatijas poteškoća koje ophrvavaju Vijesti, Perović i Ivanović pokušavaju da prevaziđu tako što će pred američkom ambsadorkom, u maniru svog pajtosa Mila Đukanovića, svu krivicu svaliti na predsjednika Srbije.

Ne znamo samo šta su mislile sive eminencije, čije sivilo protekom vremena sve više blijedi,  da postignu tim žalopojkama kod Rajzing Rajnke, kada ona ima ingerencije da udara packe i zadaje domaće zadatke isključivo na “slobodnoj” teritoriji “nezavisne” Crne Gore.

Svakako su se njihovi pitomci Dritan Abazović i Đorđe Radulović prilikom sastanka sa osrednjim i nižim kadrovima Stejt departmenta žalili na “razarujuće” Vučićevo dejstvo u Crnoj Gori.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad