Vijesti

Incident u Banjaluci: Državljanka Crne Gore htjela da vidi Dodika, pa napala policajca

Državljanka Crne Gore napravila je pravu dramu danas ispred zgrade Vlade Republike Srpske, u Banjaluci kada je zatražila da je primi srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik, a zatim napala policajca koji radi na obezbjeđenju, otkriva Srpskainfo.

Foto: Kurir

Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske potvrdili su za Srpska info da se desio incident i da je nakon toga žena uhapšena.

Prema saznanjima Srpska info, ona je jutros rano došla na prijavnicu zgrade Vlade Srpske i zatražila da bude puštena unutra.

Nije imala potpunu dokumentaciju, ali je tražila da je odmah primi Dodik i da se mora sastati sa njim. Radnici na prijavnici su joj objasnili da joj dokumentacija nije potpuna, da izvadi ostale papire i da ponovo dođe – pojašnjava izvor Srpska info.

Žena je nakon toga otišla, ali se vratila opet oko 15 sati, ali i dalje nije imala potpunu dokumentaciju.

– Kada su je radnici sa prijavnice odbili, počela je da galami i tražila je da je odmah primi Dodik. Radnici su pokušali da joj objasne da ne može tek tako da dođe, ali je ona tada postala agresivna i počela je da galami. Tada je nastao pravi haos, vrištala je i galamila i pravila scene, tražila je da je odmah puste kod Dodika – ističe sagovornik Srpska info.

Tada im je prišao policajac koji radi na obezbjeđenju Vlade Srpske i upozorio je da mora da se smiri.

Ona je odbijala da se smiri i nastavljala je da vrišti i galami. Nakon toga joj je policajac ponovio ako se ne smiri, da će biti uhapšena, ali je ona to ignorisala. Tada joj je policajac rekao ako ne prestane da će biti uhapšena, ali je ona opet nastavila po svome – kaže pomenuti izvor.

Prema njegovim riječima, policajac je tada krenuo da je uhapsi i ona je pružala prvo pasivni, a zatim i agresivni otpor policajcu.

– U jednom trenutku udarila je policajca, te je nakon toga uhapšena. O svemu je obaviješten i sudija za prekršaje, te je ona kažnjena po dva člana – ističe sagovornik Srpska info.

Dodaje da će ona večeras biti izvedena pred sudiju za prekršaje, pošto se radi o stranoj državljanki.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad