Svijet

Ilona Maska tužila bivša: Traži novac za izdržavanje djeteta

Foto: TED

Grajms (35) i Mask (52) počeli su da se zabavljaju 2018. godine i imali su vezu sve do septembra 2021. kada su se zauvijek razišli

Rođena kao Kler Bošer, kanadska pjevačica je podnijela „peticiju za uspostavljanje roditeljskog odnosa” 29. septembra u kalifornijskom sudu, pokazuju sudski zapisi do kojih je došao Page Six.

Zahtjev ima za cilj da sud identifikuje zakonske roditelje djeteta koji nisu vjenčani. Iako je dokument javan, ipak je zapečaćen; međutim, izgleda da suosnivač Tesle nije odgovorio na njen zahtjev.

Grajms tek treba da zatraži novac za izdržavanje djeteta ili pravo na starateljstvo.

Grajms (35) i Mask (52) počeli su da se zabavljaju 2018. godine i imali su vezu sve do septembra 2021. kada su se zauvijek razišli. Kanadska umjetnica je u maju 2020. rodila njihovog prvijenca, sina po imenu Ks Æ A-Ksii, a bivši par je dočekao ćerku Eka Dark Sideræl, zvanu Aj, preko surogat majke u decembru 2021, prenosi Nova.rs.

U septembru 2023, biografija novinara Voltera Ajzaksona „Ilon Mask“ otkrila je da su osnivač SpaceX-a i Grajms tajno dobili treće dijete, dječaka po imenu Techno Mechanicus, koga su odmilja nazvali Tau.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad