Politika

I Radnička partija podržala DF: Vrijeme je za Novu Vladu!

Platfotma koju je predstavio Demokratski front sadrži konstruktivne predloge za prevazilaženje aktuelne političke krize koja već duže vrijeme traje u Crnoj Gori. Podržavamo i smatramo neophodnim formiranja nove Vlade, koja će kroz predan rad, osluškujući potrebe građana ići naprijed, putem koji smo odabrali, a to je put Evropskih integracija, saopštili su iz Radničke partije povodom Platforme Demokratskog fronta koju su uputili svim partijama parlamentarne većine.

Foto: Vijesti

Oni su rekli da Vlada premijera Zdravka Krivokapića i pored brojih pokušaja na dijalog, prihvatanja kompromisa za mnoga pitanja, nije imala sluha za 133.000 glasača koalicije ,,Za budućnost Crne Gore” koji se osjećaju prevarenim za mnoga obećanja koja nijesu ispunjena.

Radnička partija takođe izražava spremnost da podrži novi predlog mandatara koalicionih partnera ,,Mir je naša nacija” ili ,,Crno na bijelo” uz mogućnost da se u novu Vladu uključe predstavnici manjinskih naroda sa kojima bi zajedničkim snagama radili u stvaranju bolje budućnosti svakog građanina Crne Gore.

Oni smatraju da sve nepravde koje su učinjene građanima, a naročito radničkoj klasi u Crnoj Gori moraju biti ispravljene, jer naši radnici su od početka totalitarnog režima Mila Đukanovića pa do današnjih dana najveći gubitnici teškog procesa tranzicije koju Crna Gora prolazi.

“Sa novom Vladom, u nove pobjede koje podrazumijevaju ozbiljan obračun sa organizovanim kriminalom i korupcijom, izglasavanje Tužilačkog savjeta, Budžeta, Zakona o popisu stanovništva kao i završnog procesa uređenja odnosa države sa vjerskim zajednicama”, zaključuju iz Radničke partije

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad