Društvo

Firma Hemosan donirala preko 14.000 evra kompaniji „13. Jul- Plantaže“

Firma Hemosan d.o.o iz Bara donirala je preko 14.000 evra kompaniji „13.Jul –Plantaže“ kao pomoć za saniranje štete prouzrokovane požarom, koji je prije nekoliko dana izbio u jednoj od proizvodnih hala kompanije.

Foto: Borba

„Firma Hemosan, koja se bavi sanitarnom i ekološkom zaštitom, kao poslovni partner Plantaža ovim gestom dala je svoj doprinos u bržem prevazilaženju aktuelnog stanja i saniranju nastale štete. Ovim putem, menadžmentu i vlasiku firme Hemosan, izražavamo veliku zahvalnost na razumijevanju i pruženoj podršci“ navode iz Plantaža.

„Pružanje podrške i pomoći, kao i solidarnost, decenijama odlikuju način poslovanja kompanije „13.Jul–Plantaže“, a ovaj gest firme Hemosan d.o.o dokazuje da u kriznim situacijama crnogorska društvena zajednica ima veliko srce“ poručuju iz ove kompanije.

„U požaru koji je prije dva dana, u jutarnjim satima, izbio u jednoj od hala kompanije „13. Jul – Plantaže“, čiji uzrok utvrđuju nadležni organi, procjena načinjenje štete je u toku. Nakon utvrđivanja iste, javnost će blagovremeno biti informisana“ zaključuju u saopštenju.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad