Politika

“Ekspert“ Živković “predviđa“: DPS će se vratiti na pozicije odlučivanja i vođenja Crne Gore

Foto: Dps

„Reorganizacija, razgovor i razumijevanje građana, uz punu posvećenost i odgovornost obezbijediće da budemo još bolji i dobijemo mogućnost da razvijamo Crnu Goru“, saopštio je kandidat za predsjednika Demokratske partije socijalista Crne Gore Danijel Živković, na večerašnjoj tribini u Zeti.

Živković je podsjetio građane Zete da je Demokratska partija socijalista ispunila svoja obećanja prema građanima i inicirala i obezbijedila vraćanje status Opštine Zeti, čime je ujedno završen višegodišnji proces decentralizacije.

“Odmah smo prema građanima Zete nastupili i sa jasnim razvojnim programom ove opštine. Međutim, u tom trenutku, bahatost, neznanje i nacionalizam bili su zamagljeni iza nekih kvazi ideja spasa i slobode. Danas sam siguran da građani Zete ne žele i da jasno vide da njih ne može predstavljati polupismena grupacija neznalica i da će se se uskoro stvoriti prilika za novo ispitivanje raspoloženja građana”, kazao je Živković.

Na nivou države, saopštio je Živković, nemamo značajnije drugačije stanje. Zbog toga, kako poručuje da, nema razvoja Crne Gore bez Demokratske partije socijalista na pozicijama odlučivanja.

“Mi nijesmo dio generacije političara koja želi voditi državu radi ostvarivanja ličnih ambicija. Naprotiv, to je politikanstvo i nije manir ponašanja Demokratske partije socijalista. Crnoj Gori je potreban razvoj, ozbiljna i odgovorna politika”, istakao je Živković.

Kaže i da je cilj razvoj Crne Gore i dostojanstven život svih građanki i građana. Živković je saopštio da bi se taj cilj ostvario, Demokratska partija socijalista na svim nivoima treba da funkcioniše kao tim i funkcionisati odgovorno, uz punu posvećenost građanima.

“Na temelju tako jasno postavljenih programskih rješenja, uz stručni kadar i konstantan rad na terenu, DPS će se vratiti na pozicije odlučivanja i vođenja Crne Gore ka porodici evropskih država”, zaključio je Živković.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad