Vijesti

Dodik: Nema Bosne i Hercegovine bez Srba i Republike Srpske!

Milorad Dodik srpski član Predsedništva BiH izjavio je da je nakon sastanka Predsedništva BiH sa zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara Gabrijelom Eskobarom i članovima Evropske unije uvideo da nema BiH bez Srba i Republike Srpske!

Foto: Kurir

„Uživao sam u Predsedništvu BiH dok sam slušao kako se Džaferović i Komšić zaklinju u Republiku Srpsku tvrdeće da misle sve najbolje o Srpskoj. I da nikada ništa loše nisu rekli. Pa su isticali da Srpska ravnopravno egzistira, a svi znaju u javnosti kako to ustvari izgleda. Spreman sam i da javnosti pokažem kako je tekao sastanak“, izjavio je Dodik.

On kaže da ovakvo ponašanje Džaferovića i Komšića znači i da su shvatili da je situacija ozbiljna i da se ne može ignorisati Republika Srpska.

„Imao sam osećaj danas u Predsedništvu da sam višak. Pogotovo nakon ljubavi prema Srpskoj koju su iskazali Komšić i Džaferović. Biće zanimljivo videti u stenegramu kako su to radili. Iako mislim da se radi o još jednoj podvali jer je bazična stvar što nema poverenja u BiH „, poručio je Dodik.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad