Svijet

Đžoni Dep na suđenju sa srpskom kravatom

Džoni Dep i njegova supruga Amber Herd nekoliko nedelja su na sudu gde vode parnicu jedno protiv drugog. Ono što je mnogima promaklo je da je glumac danas u sudnici nosio kravatu koju je dobio na poklon za vreme svog boravka u Srbiji.

Foto: Borba

Naime, to je autentična kravata iz ponude Mozaik kolekcije hrama svetog Save.

Podsetimo, danas se kao svedok pojavila Depova bivša devojka, manekenka Kejt Mos.

Sudski proces Depa i Herdove se sve više zahuktava, a danas je glavni svedok manekenka Kejt Mos sa kojom je DŽoni Dep u mladosti bio pune četiri godine.

Podsećamo, do poziva za svedočenje je došlo usled izjave Amber Herd u kojoj je pomenula da je Dep slavnu britansku manekenku gurnuo niz stepenice.

Manekenka Kejt Mos prva je od današnjih svedoka na suđenju i počela je da svedoči o vezi sa glumcem i usledilo je pitanje o navodima da ju je Dep gurnuo niz stepenice.

– DŽoni i ja smo napuštali hotelsku sobu i ja sam se okliznula na stepeništu, vrisnula sam jer nisam znala šta mi se dešava, osećala sam bol, on je potrčao ka meni i pozvao pomoć. DŽoni me nikada nije gurnuo, udario ili bilo šta slično. Potvrđujem da me nije nikada gurnuo niz stepenice – rekla je Kejt na pitanje o navodnom incidentu.

Izvor: Novosti

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad