Politika

Đurašković (SDP): “DPS neće dogovor u interesu Cetinja”

Demokratska partija socijalista (DPS) neće dogovor u interesu Cetinja, već u interesu njihovog daljeg upravljanja, kao i prethodnih 30 godina. To je ocijenio nosilac liste SDP-a na cetinjskim lokalnim izborima Nikola Đurašković, u odgovoru lokalnom DPS funkcioneru Oskaru Huteru na Fejsbuku.

Foto: Vijesti

Prethodno je Đurašković na svom Fejsbuk profilu napisao: “40 miliona razloga al’ neće da shvate. 30 godina nazadovanja al’ neće da shvate”.

Podsjećamo, ranije je DPS Cetinje ponudio SDP-u mjesto predsjednika Parlamenta i dva zamjenika gradonačelnika.

“Možda je poenta još 40 miliona i još 30 godina i da Cetinje ostane i bez poslednjeg stanovnika, pa da ekskluzivne čivas patriote, kojima je svaki politički aranžman dozvoljen, pobjednički uskliknu svoj slogan ‘Cetinje Pobjeđuje’!?”, navodi Đurašković u objavi na Fejsbuku.

Odgovorio mu je Huter, navodeći da “neće biti da smo čivas patriote i nijesmo svi lupeži i fukare”.

“Daj da se dogovorimo za dobrobit građana i grada? Politikanstvo nikome dobro ne donosi”, rekao je Huter.

Đurašković, sa druge strane, kaže da je bitan koncept, a ne funkcije, te da su bitni stručni ljudi i promjena u načinu vođenja grada: “Ako je neko pokazao da ga samo funkcije zanimaju onda je to DPS. I vaše jucerašnje saopštenje je trgovina funkcijama jer se za DPS sve svodi na to. Naša lista sa čak 16 nestranačkih kandidata je najbolji dokaz da se borimo za koncept, a ne funkcije”.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad