Politika

Đukanoviću opet Srbija i Rusija krive: Ova Vlada je služila velikosrpskim i geopolitičkim interesima Rusije!

Predsjednik opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović kazao je na sinošnjoj konvenciji DPS-a u Mojkovcu da je Vlada Zdravka Krivokapića do sada služila velikosrpskim interesima.

Foto: Borba

To je Vlada koja je, umjesto da služi svojoj državi, služila drugoj državi. Ona je služila srpskim interesima, preciznije velikosrpskim interesima u Crnoj Gori – poručio je on.

Đukanović je dodao i kako je to Vlada koja je “umjesto da služi Evropskoj uniji i NATO-u, služila geopolitičkim interesima Rusije”.

– Umjesto da služi multietničkoj i multivjerskoj Crnoj Gori i da demonstrira to pažnjom prema svakoj vjerskoj zajednici pođednako, ona je zapravo služila samo interesima jedne vjerske zajednice u Crnoj Gori. Zahvaljujući tome, dovela je u pitanje put Crne Gore prema Evropi, o čemu svjedoči i izvještaj Evropske komisije. Taj izvještaj se ne može drugačije pročitati do ovako – u ćošak, okreni se prema zidu i ćuti do smjene – zaključio je on.

Đukanović je bio jedan od govornika na završnom skupu koalicije DPS – SD – LP, uoči izbora koji će biti održani u nedjelju.

Podsjetimo, sinoć su iz Kabineta premijera Krivokapića istakli su u saopštenju kako je Đukanović “na korak od ostavke”, dok su za bivšeg premijera Duška Markovića prokomentarisali da je u dubokoj ostavci.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad