Vijesti

Đeljošaj prihvatio molbu Milana Kneževića i Dritana Abazovića: Nećemo blokirati račun Plantaža!

Predsjednik Opštine Tuzi Nik Đeljošaj neće blokirati račun Plantaža zbog neizmirenog poreskog duga za 2021. godinu u iznosu od 888.805 evra.

Дј
Foto: Borba

Prvi čovjek najmlađe opštine u Crnoj Gori naveo je da je prihvatio molbu predstavnika Plantaža i zainteresovanih odgovornih državnih funkcionera, Milana Kneževića, jednog od lidera DF-a i Dritana Abazovića, potpredsjednika Vlade, da pomognu Plantažama u izmirenju zakonskih obaveza prema Tuzima.

-Na sastanku sa predstavnicima Plantaža, dogovorili smo da kompanija od ponedeljka počne izmirenje poreskih obaveza za porez na nepokretnost i zaključno sa ovom godinom izmire 40 procenata obaveza za porez na nepokretnost. Preostali dio poreske obaveze za porez na nepokretnost Plantaže će uplatiti Opštini Tuzi na rate do 31. maja 2022. godine, šta su i prihvatili predstavnici kompanije. Ovim sam pokazao da odgovorno vodim računa za poslovanje privrednih društva u našoj opštini. Na sastanku sam ukazao, da jedina nova okolnost može da bude, ukoliko bude opstukcija u plaćanju obaveza koje ima prema Opštini Tuzi od strane Ministarstva finansija. Ovo je i na djelu konačna poruka zlonamjernih da ja želim da uništim Plantaže, jer radim po zakonu – kazao je Đeljošaj.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad