Društvo

Dječiji sajam u Podgorici okupio više od 20 hiljada posjetilaca

Foto: Borba

Posjetioci iz Podgorice i okolnih gradova uživali  su bogatom festivalskom programu te sajamskom dijelu sa više od 70 izlagača iz Crne Gore i zemalja regije.

Kao društveno odgovoran projekat, Sajam za djecu je na najbolji način obilježio „Dječiju nedjelju“ i dao podršku kreiranju programa namjenjenih za djecu i porodicu.

“Ponosni smo da su građani glavnog grada Crne Gore, kao i drugih gradova prepoznali važnost ove manifestacije. Na jednom mjestu smo imali zadovoljne izlagače, predstavnike brendova, srećne  roditelje, a ono najvažnije imali smo nasmijanu i veselu djecu. Naredne godine ovaj kutak radosti, kako dječije, tako i cijele porodice širimo, te ćemo imati dosta noviteta”, izjavila je Danijela VESELINOVIĆ direktorka Sajma.

Posjetioci manifestacije imali su priliku da uz posebne festivalske popuste i promotivne cijene dođu do željenih artikala njihovih omiljenih izlagača. Za vrijeme trajanja manifestacije upriličen je veliki broj nagradnih igara u koje su bili uključeni svi, od mališana do njihovih najbližih.

U dvodnednom programu predstavila su se djeca iz vrtića, osnovnih škola, plesne grupe, , kulturno-umjetnička društva, solisti, horovi i mnogi drugi. Posebna pažnja posvećena je programu stručnih predavanja, prije svega iz oblasti prava djeteta, dječije i socijalne politike, zdrave ishrane, kao i najnovijih saznanja iz pedijatrije koje su važne za pravilan rast i razvoj djece.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad