Srbija

Direktor direktorata za plaćanje u ministarstvu poljoprivrede u radnoj posjeti Republici Srbiji

Direktor Direktorata za plaćanje u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Vladislav Bojović boravio je u službenoj posjeti Republici Srbiji. Na poziv kolega iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije, Bojović je posjetio Sajam etno hrane i pića koji je održan od 25. do 28. novembra u Beogradu.

Slika
Foto: Borba

Prilikom posjete, direktor Bojović je u ministarstvu održao sastanke sa pomoćnikom ministra za međunarodnu saradnju Vedranom Ilić, pomoćnikom ministra za poljoprivednu politiku Nenadom Katanićem, državnim sekretarom Senadom Mahmutovićem, kao i sa direktorom Uprave za agrarna plaćanja Republike Srbije Markom Kesićem u sjedištu Uprave.

Sagovornici su iskazali spremnost za jačanje saradnje i razmjene iskustava između ova dva ministarstva, sa posebnim akcentom na saradnji između Uprave za agrarna plaćanja Republike Srbije i Direktorata za plaćanja Crna Gore u pogledu implementacije IPARD-a i unaprijeđenja efikasnosti realizacije mjera podrške poljoprivrednicima iz agrobudžeta.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad