Politika

DF: Ruka pravde mora stići Katnića i Đukanovića zbog niza krivičnih djela

Lideri DF-a su mu i u sudnici poručili da će se kad tad suočiti i sa ljudskim i sa Božijim sudom i jasno je da je došlo vrijeme da odgovara taj koji je, zbog očuvanja vlasti jednog čovjeka i njegove mafije, bio spreman na svako podmetanje, ucjenu, namještaljke, na sve ono što ne bi uradio niko pošten, častan i profesionalan

Foto: In4s

„Milivoje Katnić je vrlo ,,temeljno“ i ,,savjesno“ obavljao svoj posao sluge Mila Đukanovića, a posebno ono glavno zaduženje – da zaklonjen i zaštićen državnim aparatom vrši siledžijski i nesojski državni teror nad DF-om, njegovim liderima i funkcionerima. Lideri DF-a su mu i u sudnici poručili da će se kad tad suočiti i sa ljudskim i sa Božijim sudom i jasno je da je došlo vrijeme da odgovara taj koji je, zbog očuvanja vlasti jednog čovjeka i njegove mafije, bio spreman na svako podmetanje, ucjenu, namještaljke, na sve ono što ne bi uradio niko pošten, častan i profesionalan. A, Milo Đukanović je pronašao upravo jednog takvog da čuva njegov kriminalni režim“, navode iz DF-a.

Takođe iz DF-a dodaju da smo ovih dana vidjeli i tu metamorfozu Milivoja Katnića, koji se od jednog kabadahije i siledžije, u susret penzionisanju, pretvara u sitnu, preplašenu muvu koja maltene plače i zapomaže nad činjenicom što gubi funkciju, pa traži rupe u zakonu, prijeti Strazburom, itd.

„Mi u DF smo izdržali progon, torturu i organizovani državni teror koji nije doživjela nijedna politička organizacija u Evropi u poslednjih pola vijeka, ali smo izdržali sve, nismo se predali, pokleknuli, i u konačnom smo, pored svega, uspjeli da budemo ključni nosioci pobjede nad diktaturom i njenim slugama u tužilaštvu, sudstvu, ANB, policiji. Sada je vrijeme za pravdu, a ruka pravde mora doći i po Milivoja Katnića, kao i po njegovog šefa Mila Đukanovića i druge iz toga sistema zla, jer, u suprotnom, Crna Gora ne može postati slobodna i pravna država“, zaključuju iz DF-a.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad