Politika

DF: Nismo ponudili političku platformu Krivokapiću jer on nije naš predstavnik i nema nijednog poslanika u Skupštini

Demokratski front nije ponudio svoju političku platformu predsedniku Vlade Zdravku Krivokapiću jer on kako kažu više nije njihov predstavnik i nema kako dodaju nijednog poslanika u skupštini, javlja Prva TV.

Foto: Kurir

Poslanik DF-a Dejan Đurović poručuje kako su Krivokapiću prethodno kazali da ako sa tom partijom ne može da dođe do dogovora, da su izbori najbolje rešenje.

Đurović smatra da vlada nije uradila ništa da poboljša kvalitet života građana te da nije izraz njihove volje. Iz DF-a su još jednom poručili kako njihova platforma najbolji izlaz iz političke krize podsjećaju da će čekati do 10. decembra da se poslanici vlasti izjasne o njihovoj ponudi i dodaju da onaj koji ne podržava ne radi na dobrobit građana. Obećanja.

-Nismo ništa uradili po pitanju nekog mnogo kvalitetnijeg života građana Crne Gore. I kao što vidite danas imamo mahanje sa nekim planovima koj, čini mi se nema nekog realnog osnova. Izjava gospodina Krivokapića je po meni izjava koja je bila bespotrebna jer niko nije ništa nije ponudio gospodinu Krivokapiću. Krivokapić nema nijednog poslanika u skupštini Crne Gore bio je naš nosioca liste imao je naš mandat godinu dana da vodi vladu mi mislimo da to nije uradio onako kako- kazao je Đurović.

(Dan)

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad