Politika

Demokrate predale izbornu listu na Cetinju

Demokratska Crna Gora predala je izbornu listu pod sloganom “Crnogorsko, a svjetsko! Cetinje!”, čiji je nosilac predsjednik Kluba odbornika Demokrata Cetinje Danilo Mrvaljević.

Foto: Rtcg

U tom sloganu, kako je saopšteno, stalo je “da naše Cetinje zaista bude prava Prijestonica države Crne Gore, da bude ono što je bila vjekovima, prije ove tridesetogodišnje pohare”.

“želimo vratiti dostojanstvo našem Cetinju, raditi i graditi, dočekivati bratski sve dobre ljude iz cijele Crne Gore i goste sa svih strana svijeta, kako smo to vazda činjeli. Želimo zajednički da Cetinje vratimo na mjesto koje mu po svemu pripada – na čelo naše jedine otadžbine Crne Gore”, rekao je Mrvaljević.

On kaže da je u pitanju lista koja svakodnevno dobija snažnu podršku Cetinjana, “da ćemo voditi civilizovanu kampanju, govoriti o konkretnim problemima grada i ponuditi konkretna rješenja”.

“Da ćemo se isključivo baviti Cetinjem. Da ćemo insistirati na poštenom i potpuno otvorenom odnosu prema građanima i tražiti od svih učesnika izborne trke odgovor na pitanje da li će sa DPS-om. Pripremili smo, siguran sam, najbolji Program za naše Cetinje, što ćemo dokazati i vjerujem da će naši sugrađani to i prepoznati”, rekao je Mrvaljević.

Očekuju, kako je istakao, podršku svih onih koji su svoje sudbine vezali za taj grad.

“Ovoga puta izbor je nikad lakši – ili ste sa onima koji su upropastili Cetinje potonjih 30 godina i onima koji im se možda poslije izbora kane pridružiti i krenuti s njima od nule, kao da ništa nije bilo ili ste na strani Cetinja. Naše je da predstavimo veoma ozbiljno, temeljno, strpljivo i stručno pripremljen Program za Cetinje i ljude koji znaju, žele i mogu da ga sprovedu u djelo – već smo sebe dali Cetinju, a daćemo se i još hiljadu puta, koliko god bude trebalo za naš jedini grad! Idemo zajedno do pobjede”, kazao je on.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad