Politika

Demokrate: Demantujemo navode novinara TV Vijesti koji se tiču nepodržavanja mandata v.d direktora Uprave prihoda Aleksandru Damjanoviću

Iz Demokratske Crne Gore oštro demantuju navode novinara TV Vijesti koji se tiču oko nepodržavanja mandata v.d direktora Uprave prihoda i varina Aleksandra Damjanovića.

“Demokrate odgovorno demantuju navode novinara Zorana Radulovića, izrečene u jutarnjem programu TV Vijesti, a koji se tiču neprodužavanja mandata v.d. direktoru Uprave prihoda i carina, Aleksandru Damjanoviću”, ističu oni.

Naime, Radulović je u emisiji iznio netačne glasine da Demokrate imaju bilo kakve veza sa kadriranjem u Upravi prihoa i carina. Ovim putem apsolutno demantujemo istinitost takvih navoda.

Demokrate nisu imale nikakve veze sa postavljanjem uvaženog gospodina Damjanovića za v.d. direktora te institucije, još manje sa neproduženjem njegovog mandata, a najmanje sa imenovanjem nove v.d. direktorke ili bilo kakvom kadriranjem unutar te institucije”, ističu iz Demokrata.

“Odakle dolaze glasine, da li su plod puke neobaviještenosti i neznanja ili je pak nešto drugo u pitanju, nije predmet našeg interesovanja. Ono što nas zanima jeste da javnost Crne Gore bude obaviještena na istinit način”, zaključuju iz ove partije u svom saopštenju.

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad