Društvo

Danas auto-kolone u svim gradovima Crne Gore: Slobodu ne damo ni pod koju cijenu

Foto: Vijesti

U svim crnogorskim gradovima večeras će biti organizovane auto-kolone u znak protesta zbog odluke mandatara Milojka Spajića da koaliciju Za budućnost Crne Gore isključi iz nove vlade.

Građani koji smatraju da je na taj način izigrana volja naroda, najavili su okupljanja „časti i upozorenja“ od 19 časova širom države.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci litija iz 2020. godine a, na Viberu je formirana grupa „Odbrana izborne volje“ koja je za kratko vrijeme okupila skoro 20 hiljada članova.

Organizatori su ranije poručili da ni pod koju cijenu neće dati slobodu.

– Mi branimo ono za šta se narod izjasnio 11. juna i 2. aprila ove godine, prije toga i 30. avgusta 2020. i na gotovo svim lokalnim izborima koji su se desili u poslednje tri godine – volja građana je da Milo Đukanović i njegov politički kartel sa satelitima budu u opoziciji. Građani su gotovo dvotrećinski glasali tako – protiv mafije, protiv DPS klanova, protiv svih koji su jurišali na naše svetinje, protiv zloupotrebe bezbjednosnih službi za interes pojedinaca, poručili su ranije iz grupe “Odbrana izborne volje”

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad