Politika

Dajković sa Selakovićem: Srpski narod u Crnoj Gori će iz popisa stanovništva izaći jači i brojniji

Foto: Slobodna Crna Gora

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković sastao se u Beogradu sa Ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Republike Srbije, Nikolom Selakovićem.

„Ministru u Vladi Republike Srbije Nikoli Selakoviću poklonio sam crnogorsku trobojku kao simbol vječne ljubavi i neraskidive veze između Crne Gore i Srbije. Dok drugi političari iz Crne Gore kao bratske adrese doživljavaju Zagreb, Tiranu, Brisel, Prištinu, Vašington, moj izbor će uvijek biti Beograd i toga se ne stidim, već naprotiv – ponosim se“, rekao je Dajković.

Ministru Selakoviću je kazao da će srpski narod u Crnoj Gori iz predstojećeg Popisa stanovništva izaći još jači, složniji i brojniji. Mi samo tražimo jednaka prava, kao i svi drugi narodi, ni milimetar više, ali ni manje od toga.

„Dok stranka Mila Đukanovića i njeni partneri očajnički traže odlaganje popisa koji je već pune tri godine odložen, mi smo spremni i ne treba nam nikakva kampanja da bi se izjasnili kao naši preci. Uz to, mi sa bojnog polja nikad nismo bježali, pa čak ni i u najteže vrijeme Milove represije“, jasan je Dajković.

Dajković se zahvalio ministru Selakoviću na bratskom susretu, kao i uvijek. Živjela Srbija, živjela Crna Gora – dva oka iste glave.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad