Politika

Dajković razgovarao sa građanima: Vrata Glavnog grada otvorena svima

Foto: Slobodna Crna Gora

Vršilac dužnosti rukovodioca Službe za građane Vladislav Dajković razgovarao je sa građankama i građanima Podgorice na štandu u centru grada.

Dajković je istakao da je cilj da u sklopu strategije rada Službe za građane Glavni grad pokaže drugačiju praksu u odnosu na raniji period kada su vrata institucija Glavnog grada bila uglavnom zatvorena, ili teško dostupna za većinu građana i građanki Podgorice.

“Cilj izlaska na teren, odnosno dijeljenja promotivnog materijala na štandu, jeste upoznavanje građana sa radom Službe za građane, a samim tim i sa njihovim pravima koje mogu ostvariti u okviru nadležnosti Glavnog grada. Sa praksom otvorenih vrata naše Službe, ali i sa praksom razgovora sa građanima na terenu, nastavljamo i u narednom periodu na različitim lokacijama i terminima. Ko ne može doći do nas zbog bolesti, starosti, nemoći ili nekog drugog razloga – mi ćemo doći do njih i pokušati da riješimo njihove probleme. Najzad, mi smo kao političari i predstavnici nove gradske vlasti na pozicije došli zahvaljujući građanima, pa je vrijeme da sada tu podršku uzvratimo i pokažemo da Podgorica jednako pripada svima, a ne samo povlašćenim pojedincima”, zaključio je Dajković.

Komentarišite

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Nazad