Politika

Dajković: Podrška uhapšenom i nevinom špediteru Drobnjaku

Tim Slobodne Crne Gore na čelu sa predsjednikom Vladislavom Dajkovićem podržao je protest podrške uhapšenom špediteru Đoku Drobnjaku koji se održao danas u Baru.

Da je Crna Gora banana država ogrezla u kriminalu, govori činjenica da je gospodin Drobnjak – sinonim poštenog i časnog porodičnog čovjeka – jedina osoba koja je uhapšena zbog šverca pola tone kokaina i to bez ikakvih dokaza.

Prema riječima Drobnjakovih kolega, priroda posla špeditera je takva da gospodin Drobnjak ne otvara ni kontejnere, niti pakete pošiljke. Samim tim, gospodin Drobnjak logički nema ni trunke odgovornosti u predmetnom slučaju.

Postavlja se pitanje zašto vlasnik magacina kompanije “Voli”, Dragan Bokan, nije saslušan po ovom pitanju, ali i zašto se vrh bezbjednosnog sektora danima na sva zvona hvalio o “uspješnosti” policijske zaplijene tovara kokaina, ukoliko nije lišen slobode nijedan pripadnik dobro poznatih narko kartela koji operišu po Crnoj Gori.

Nameće se jedan zaključak: Da je tužna zemlja u kojoj nevini radnici stradaju u obračunu narko klanova, ali da policija nije uradila svoj posao te da im je samo trebalo žrtveno jagnje u koje bi uperili prst i na njega svalili svu krivicu i odgovornost šverca milionski vrijedne robe.

Slobodna Crna Gora će uvijek biti na strani istine, pravde, ali i na strani poštenih građana na koje se neprvedno sručila sila korumpiranog državnog aparata.

Podrška gospodinu Drobnjaku, njegovoj porodici, ali i kolegama koje dijele njegovu patnju i bol kao pravi prijatelji.

Predsjednik Slobodne Crne Gore

Vladislav Dajković

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad