Politika

Dajković i Radević poslali poruku podrške djevojčici iz Orahovca Pavlini Radovanović

Foto Slobodna Crna Gora

DAJKOVIĆ: PAVLINA, UZ TEBE SMO I NE DAMO TE!

Iskazujem punu podršku djevojčici anđeoskog glasa Pavlini Radovanović zbog uvreda koje dolaze iz takozvane “Druge Srbije” i prozapadnih medija na njen račun.

Zamislite: Pavlini zamjeraju što umjesto dječijih pjesmica poput “Razbole se lisica”, pjeva o kosovskim junacima i stradanju srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

A da ih pitam: Zar je djetetu iz Orahovca, koje živi u dvije ulice okružene bodljikavom žicom, djetetu koje nema normalno djetinjstvo jer strepi hoće li neki Albanac pucati na nju – stalo do pjevanja “Vuče bubo lenja”? Naravno da nije!

To dijete ne sanja o barbikama, nego o slobodi – i o toj slobodi tako tužno, a opet ponosno pjeva. Ova mala, a po svemu velika djevojčica zaslužuje podršku svakog Srbina i Srpkinje širom svijeta, jer se bori za srpsko ime tamo gdje je najteže.

A ovi domaći bijednici koji su se drznuli da napadaju jedno divno dijete, neka se stide guz*ce, kad već obraza nemaju. Pavlina, uz tebe smo!

RADEVIĆ: UZ TEBE SMO PAVLINA SAMO NAPRIJED!

May be an image of 1 person and text

Podrška Pavlini Radovanović koja preživljava torturu od strane onih koji ne vole svoju zemlju. Pavlina je djevojčica koja je svoju dosadašnju karijeru posvetila humanitarnom radu, crkvi, vjeri. Uz tebe smo Pavlina, samo naprijed!

Komentarišite
Pretplati se na Dnevne Novosti Newsletter!
Obavestite me >
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nazad